Allmänna Villkor

Villkoren nedan gäller vid köp på www.bajoongii.se och dess undersidor. Genom att beställa från vår webbshop accepterar du att villkoren gäller mellan dig och Bajoongii.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. Vi strävar efter att våra produktbilder i största möjliga mån skall återge produkten. Vi kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, t.ex. kan vi inte garantera att de proportioner och färger som visas på www.bajoongii.se exakt återger de proportioner och färger som produkterna har i verkligheten. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator.

Priser och betalningsmetoder

Alla priser visas i svenska kronor.

Du kan betala för ditt köp genom Billmate som erbjuder en rad olika betalningssätt. För mer information om Billmate se deras hemsida www.billmate.se

Frakt och leverans

Vi tar emot alla beställningar i den ordning som de kommer in till oss.

Din order levereras med Postnord.

Vi skickar din order inom 5 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Under vissa tidpunkter, som röda helgdagar eller högsäsong, eller vid sjukdom kan leveransen dröja längre. Vid semester kan leveranstiden förlängas. Om så är fallet framgår det på sidan samt i din orderbekräftelse.

Återköp och byten

Vi hoppas såklart att du skall vara nöjd med ditt köp men om du skulle ångra dig så har du enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt inom Sverige.

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat/oöppnat skick. Alla lappar och etiketter måste sitta kvar samt returnera även varans originalförpackning. Var rädd om varan, rulla ihop varsamt och emballera den oanvända varan väl innan du returnerar den.

Varan ska återlämnas oskadad och i nyskick. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden.

Fel på varan

Om du upptäcker ett fel på varan och vill reklamera den så kontakta oss på hampus@stauppklubben.com innan du skickar tillbaka varan. Detta för att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt. Viktigt är att du skriver/har tillgång till både ordernummer så vi lättare kan hjälpa dig. Vid defekt på varan ersätter vi dig även för returfrakten.

Återbetalning

Ni som kund har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag vi mottagit ert meddelande. Ni som kund kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller tills dess att ni som kund lämnat bevis på att varan återsänts eller det som sker först. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto eller kreditering av faktura, ej kontant.

Personuppgifter

Alla personlig information som namn, adress, telefonnummer, mejladress osv som du lämnar in samband med din order är primärt till för att vi skall kunna genomföra köpet på bästa sätt. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra än de tredje parter som behövs för att kunna slutföra köp och leverans.

Bajoongii.se / Ståuppbolaget Göteborg AB